Een eerlijk gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

WJOMS | Paula gaat op date met Wopke Hoekstra

13-03-2021

In alweer de laatste editie van de rubriek 'Wil je op me stemmen?' gaan er weer twee zwevende kiezers op date met een lijsttrekker, voor een open gesprek en om hun verhaal te delen. De lijsttrekkers luisteren en proberen met hun politieke verleidingskunsten hun date te overtuigen.

In deze ‘Wil je op me stemmen?’ is Wopke Hoekstra (45) van het CDA gekoppeld aan Paula Groenendijk (63) uit Leiden. Paula is al ruim 40 jaar verpleegkundige in het LUMC en schuwt geen pittig gesprek over politiek en maatschappij. Ze is het zat dat de zorgmedewerkers ‘helden’ worden genoemd. Het zijn professionals en daar hoort een bijpassend inkomen bij. Paula is als dochter van een CDA-partijlid enorm teleurgesteld in het CDA, maar vindt Wopke een imposante man, die een goede kans maakt haar te versieren. Zal Wopke haar kunnen overtuigen van de plannen die het CDA heeft voor de zorg of zal hij het toch van zijn looks moeten hebben?

Bekijk hier alle WJOMS-afleveringen.

Blijf op de hoogte van het verkiezingsnieuws via BNNVARA.nl/verkiezingen.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.