Pauw

14-11-2014
Tunahan Kuzu en Seluk ztrk zijn donderdag uit de PvdA-fractie gezet, nadat zij zich kritisch hadden uitgelaten over het integratiebeleid van minister Lodewijk Asscher. In een verklaring schrijven ze: De afgelopen dagen waren voor ons zeer hectisch. Gisteravond bereikte dat een climax, waarbij onze collega's in de PvdA-fractie op voordracht van de fractietop hebben besloten dat er geen mogelijkheid meer was om samen te werken en hebben ze ons uit de fractie gezet. Dat vinden wij jammer, dat doet pijn en dat vinden wij oneerlijk. Vanavond reconstrueren we met Kuzu en ztrk hun laatste dagen bij de PvdA.

Strafrechtadvocaat Gerard Spong praat voor het eerst uitgebreid over de ernstige bedreigingen tegen hem. Hij ontving gedurende acht maanden mails en brieven met doodsbedreigingen. Gisteren hoopte Spong zijn belager te treffen in de rechtbank, maar de gedaagde was niet aanwezig. Spong vertelt vanavond in Pauw hoe de bedreigingen zijn leven hebben benvloed.

Tegenwoordig is het voor nieuw cabaret-talent moeilijk om aandacht te krijgen. Er is weinig geld voor publiciteit, er zijn geen podia voor een groot publiek en de formats van huidige televisieprogrammas hebben alleen maar ruimte voor de grote namen. Daar heeft Frank Evenblij wat op gevonden: Comedy Club Katendrecht. In dit nieuwe programma stelt Evenblij iedere week fris cabaret talent aan je voor. Vanavond in Pauw praat Jeroen met hem over zijn gloednieuwe programma. Ook neemt Evenblij aanstormend talent mee naar de studio!

De week is bijna voorbij. Hoog tijd om vanavond de week door te nemen met cabaretier Dolf Jansen! Wat viel hem op deze week? 

Praat mee

onze spelregels.

avatar