BNNVARA

wij zijn voor

Een eerlijk en gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook? Samen zetten we dingen in beweging. Sluit je aan bij BNNVARA.

Huub Stapel (28-09-2012)

28 sep 2012

Acteur Huub Stapel vertolkt een van de hoofdrollen in de nieuwe televisieserie bij omroep Max Moeder, ik wil bij de Revue. De dramaserie speelt zich af in de tweede helft van de jaren vijftig, wanneer de welvaart weer in opkomst is. Stapel kruipt in de huid van kolenboer Jacob Somers, de vader van Bob Somers, die voor een moeilijk dilemma staat. Vanavond vertelt Stapel alles over zijn rol in deze dramaserie en: is er een parallel met zijn eigen leven?

Bob Somers is voorbestemd om zijn vader op te volgen, maar hij wil liever het theater in dan kolen verhandelen. Jacob Somers worstelt om zijn gezin te onderhouden en heeft zijn zoon nodig om zijn zaak te handhaven. Ondertussen begint Bob als toneelknecht, neemt hij zanglessen en weet hij zijn eerste rol binnen een revuevoorstelling te bemachtigen. Kan Jacob hem nog overtuigen?

Moeder, ik wil bij de Revue wordt mede opgevoerd door: Egbert-Jan Weeber, Noortje Herlaar, Peter Blok, Annet Malherbe,  Mike Weerts, Jon van Eerd, Gerrie van der Klei en Eva van der Wijdeven. De liedjes van Moeder, ik wil bij de Revue zijn geschreven door conferencier Wim Sonneveld.

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar