Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

X-Men-serie The Gifted onthult eerste teaser

  •  
10-05-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
x-men
Fox bestelt een compleet seizoen van The Gifted. De nieuwe X-Men-serie kreeg daarbij ook een eerste teaser.
In het voorproefje zien we beelden uit de pilot, die werd geschoten door regisseur Bryan Singer (The Usual Suspects). Singer regisseerde voor Fox tot nu toe vier X-Men-films en ook Superman Returns behoort tot zijn credits. Hij zal straks voor de serie aantreden als producent. Het verhaal van The Gifted draait om twee ouders (Amy Acker uit Person of Interest en Stephen Moyer uit True Blood), die ontdekken dat hun kind over bijzondere gaven beschikt. Ze zien zich genoodzaakt op de vlucht te slaan voor een vijandige overheid en komen terecht in een ondergronds netwerk van mutanten, die eveneens vechten om te overleven. De serie wordt geschreven door Matt Nix (Burn Notice) en verder zijn Lauren ook Shuler Donner en Simon Kinberg betrokken als producenten.
Mocht Fox doorgaan met Gotham , dan heeft de zender straks zowel een Marvel-serie als een DC-serie in het aanbod. FX heeft momenteel met Legion ook een eigen X-Men-serie.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief