Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The X-Files: terugblik op voorgaande cliffhanger

  •  
01-12-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The X-Files S11
De makers van The X-Files blikken terug op de gigantische cliffhanger van seizoen tien.
Het elfde seizoen van de serie gaat bij ons in Nederland op 4 januari van start op Fox en bestaat deze keer uit tien nieuwe afleveringen. Bedenker Chris Carter schreef de finale van het tiende seizoen zonder de garantie dat er nog een elfde seizoen zou volgen en dat was niet zonder risico. Aan het einde van de seizoenfinale zagen we Mulder (David Duchovny) namelijk op sterven liggen, terwijl Scully (Gillian Anderson) op het punt stond om omhoog gestraald te worden door een UFO. Beide acteurs blikken samen met hun showrunner terug op die veelbesproken finale, waarna er ook een aantal flitsen van beelden uit het nieuwe seizoen voorbijkomen. De beelden onthullen onder meer de terugkeer van The Lone Gunmen. Verder heeft The Cigarette Smoking Man (William B. Davis) een opmerkelijk voorstel voor Skinner (Mitch Pileggi).
Als opwarmertje voor het nieuwe seizoen zendt Fox in december elke werkdag een aantal klassieke afleveringen uit, gevolgd door het gehele tiende seizoen op 30 en 31 december.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief