Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The X-Files: elke dag een klassieke aflevering

  •  
04-12-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
BNNVARA fallback image
In december zendt Fox elke werkdag een klassieke aflevering van The X-Files uit.
De lijst met afleveringen werd samengesteld door X-Files-bedenker Chris Carter. Hij bevat episodes die worden gezien als ‘fan favorites’ en episodes die cruciaal zijn voor de serie als geheel. Het gaat om afleveringen uit de eerste zeven seizoenen, dus Annabeth Gish (die straks wel terugkeert voor het elfde seizoen) en Robert Patrick zul je nergens tegenkomen. Deze week wordt afgetrapt met de eerste drie afleveringen van het eerste seizoen, gevolgd door Ice (een soort hommage aan The Thing, dat nu te zien is op Netflix) en Beyond the Sea (met Brad ‘Chucky’ Dourif als een terdoodveroordeelde gevangene die Scully op de proef stelt). Op 29 december wordt de reeks afgesloten met X-Cops (een hommage aan de reality show Cops). De uitzendtijd is elke werkdag om 20.00 uur, plus herhalingen om 01.00 uur en in het weekend.
Het elfde seizoen van The X-Files gaat vervolgens op 4 januari van start op Fox. Bekijk ook de eerder verschenen trailer voor de nieuwe reeks en bekijk de terugblik op seizoen tien.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief