Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Woody Harrelson keert niet terug naar True Detective

  •  
06-11-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
true-detective
Woody Harrelson zal niet meer terugkeren voor een toekomstig seizoen van True Detective.
Veel kijkers hoopten op een reünie tussen Martin Hart (Harrelson) en Rust Cohle (Matthew McConaughey), de detectives uit het eerste seizoen van True Detective. HBO vervolgde de miniserie als een anthologie met elk seizoen een nieuwe cast, maar McConaughey hield de deur voor een terugkeer wel open. Hij gaf aan dat hij zijn personage in de toekomst graag nogmaals zou willen spelen, mocht de kans zich voordoen. Cohle zal het dan wel moeten doen zonder Hart, want Harrelson laat aan de website Yahoo weten dat hij niet meer terug zal keren als zijn personage. 'Het eerste seizoen pakte echt heel goed uit. Als je het daarna nog een keer probeert, dan is 'dat was toch niet zo goed als de eerste keer' het enige wat je na afloop te horen krijgt. En dat wil ik niet.'
HBO is nu bezig met het derde seizoen van True Detective. Mahershala Ali ( Moonlight ) zal de hoofdrol gaan spelen en Jeremy Saulnier ( Blue Ruin ) mag de afleveringen regisseren.
 
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief