Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Wild Wild Country: docu wordt speelfilm

  •  
30-01-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Wild Wild Country
Een van de rollen in de filmversie van de Netflix-docu is voor Priyanka Chopra, bekend van Quantico.
Actrice Priyanka Chopra ( Quantico ) maakte bekend dat er gewerkt wordt aan een filmversie van de bejubelde Netflix-docu Wild Wild Country. De docu vertelt het verhaal van de omstreden spirituele leider Bhagwan Rajneesh, die in de jaren tachtig een groot aantal volgers (of cultleden) achter zich wist te scharen. De filmversie zal het verhaal naar verluidt vertellen vanuit het perspectief van Ma Anand Sheela, de al even omstreden rechterhand van de Bhaghwan. Chopra treedt aan als producent en zal tevens als actrice in de film te zien zijn, waarbij ze dus waarschijnlijk de rol van Sheela zal gaan vertolken. Ze werkt aan het project met regisseur Barry Levinson, die ooit een Oscar won voor Rain Man en bekend is van films als Sleepers en Wag the Dog.
Wild Wild Country verscheen vorig jaar maart op Netflix. Lees onze recensie van de docu-serie en bekijk ons artikel over de achtergrond en invloed van de beweging.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief