Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Walking Dead S08: een nieuwe sneak peek

  •  
09-10-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Walking Dead
Dit weekend verscheen een eerste clipje uit de nieuwe reeks van The Walking Dead online.
We zien hoe Carl bij een verlaten tankstation op een vreemdeling stuit, zonder dat hij weet of deze kwade bedoelingen heeft. De korte scène is een bijna shot voor shot remake van de introductie van Rick in de eerste aflevering van The Walking Dead. Met de première van het achtste seizoen is The Walking Dead aanbeland bij de honderdste aflevering; het einde is voorlopig nog niet in zicht. Robert Kirkman , de bedenker van de strip waar The Walking Dead op werd gebaseerd en tevens producent van de serie, bevestigde op de New York Comic Con namelijk ook een toekomstige cross-over met Fear The Walking Dead. De details zijn nog schaars, maar een personage uit één van de twee series zal in een volgend seizoen nog ooit een keer verzeild raken in de andere serie.
De eerste zes seizoenen van The Walking Dead staan op Netflix, maar zullen over enkele dagen verwijderd worden. Seizoen acht gaat in Nederland op 23 oktober van start op Fox.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief