Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Walking Dead-bedenker sluit deal met Amazon

  •  
14-08-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Robert Kirkman
Robert Kirkman (The Walking Dead) tekent een contract bij streamingdienst Amazon Prime.
Voorheen produceerde Kirkman programma's voor zender AMC, waar hij naast The Walking Dead (dat gebaseerd is op zijn eigen graphic novel) ook verantwoordelijk is voor de spin-off Fear the Walking Dead (die hij bedacht in samenwerking met Dave Erickson). Hij is tevens de bedenker van Outcast , dat in Amerika wordt uitgezonden door Cinemax. Amazon wil zijn abonnees meer series gaan bieden op het gebied van sciencefiction, fantasy en horror. Kirkman zal dit soort programma's voor ze gaan bedenken en produceren via zijn eigen bedrijf Skybound Entertainment. Los van Amazon werkt Kirkman ook aan een filmversie van zijn Invincible-strip. De film wordt geschreven en geregisseerd door Seth Rogen en Evan Goldberg, die op televisie verantwoordelijk zijn voor Preacher en Future Man.
Het achtste seizoen van The Walking Dead gaat in Nederland op 23 oktober van start op Fox. Het derde seizoen van Fear the Walking Dead wordt in september hervat door AMC.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief