Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Vooruitblik op Game of Thrones S07

  •  
23-07-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
GoT
Benieuwd welke allianties tot stand gaan komen in Game of Thrones? Bekijk dan de nieuwe Comic-Con trailer.
Showrunners David Benioff en D.B. Weiss (die afgelopen week voor aardig wat controverse zorgden met de aankondiging van hun nieuwe serie Confederate ) waren niet aanwezig op de beursvloer , maar een groot gedeelte van de cast kwam wel opdagen voor een panel. En daarbij werd tevens een nieuwe trailer vrijgegeven, waarin iets duidelijker wordt wat er de komende afleveringen (er zijn er dit seizoen nog zes te gaan) gaat gebeuren. Zo zien we Randyll Tarly (de vader van Sam) in het bijzijn van Cersei Lannister en gelooft Melisandre dat Daenerys een belangrijke rol zal vervullen in het winnen van de oorlog. Helaas werd er op Comic-Con geen aanvullende informatie over de geplande spin-offs vrijgegeven.
Game of Thrones is in Nederland te zien op Ziggo. Bekijk de terugblik op de opener, lees onze interviews met Gwendoline Christie en de rest van de cast en doe mee aan de quiz.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief