Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Vooruitblik: nieuw op Netflix in oktober

  •  
02-10-2017
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
Stranger Things
Deze maand verschijnt het langverwachte tweede seizoen van Stranger Things op Netflix, maar er zit nog meer aan te komen.
Zo krijgen we in oktober wekelijks nieuwe afleveringen van Star Trek: Discovery (lees de recensie van de start ) en Designated Survivor (lees de recensie van de start ). Binnenkort begint Netflix ook met het tweede seizoen van Riverdale (wekelijks vanaf 12 oktober, bekijk de sneak peek ) en het eerste seizoen van de nieuwe Dynasty-reboot (ook wekelijks vanaf 12 oktober, bekijk de trailers ). Inmiddels kun je op Netflix nu ook kijken naar het tweede seizoen van de Italiaanse misdaadserie Gomorra (lees meer in de recensie ). Helemaal aan het einde van de maand (30 oktober) volgt nog het vijfde seizoen van Grimm.
Netflix heeft uiteraard ook weer verschillende eigen series op het programma staan, met het tweede seizoen van Stranger Things (bekijk de trailer ) als de grootste smaakmaker. De nieuwe afleveringen van de serie debuteren op 27 oktober. Deze maand verschijnt (mede door toedoen van het succes van Gomorra) ook de eerste Italiaanse Netflix-productie in de vorm van de misdaadserie Suburra (6 oktober, bekijk bekijk de trailer ). Een andere Netflix Original die eraan zit te komen is Mindhunter (13 oktober, bekijk bekijk de trailer ), het nieuwe tv-project van Se7en- en Zodiac-regisseur David Fincher ( House of Cards ).
Wat betreft Netflix-films krijgen we deze maand het tragikomische The Meyerowitz Stories (13 oktober, bekijk de trailer ) met Ben Stiller en Dustin Hoffman voorgeschoteld, evenals de actiefilm Wheelman (20 oktober, bekijk de teaser ) met Frank Grillo. Naast het nu al te bekijken Gerald's Game (lees de recensie ) komt Netflix deze maand met nog een nieuwe Stephen King-verfilming in de vorm van 1922 (20 oktober, bekijk de trailer ).
Op het gebied van documentaires zien we deze maand The Death and Life of Marsha P. Johnson (6 oktober), Kingdom of Us (13 oktober), One of Us (20 oktober), The Day I Met El Chapo: The Kate del Castillo Story (20 oktober) en Joan Didion: The Center Will Not Hold (27 oktober). Tot slot is er ook komedie met de theatervoorstellingen Annihilation (17 oktober) van Patton Oswalt en Vankwaadtoterger (2 oktober) van Theo Maassen.
Tot slot alvast drie Netflix filmtips voor deze maand: de Disney-film Pocahontas (12 oktober), The Hateful Eight van Quentin Tarantino (13 oktober) en 10 Cloverfield Lane (27 oktober) met Mary Elizabeth Winstead ( Fargo ).
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief