Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Vooruitblik: nieuw op Netflix in juni

  •  
31-05-2018
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
Luke Cage S02
Komende maand worden er nieuwe seizoenen van GLOW en Luke Cage toegevoegd, plus de grote finale van Sense8. Daarnaast gaat het derde seizoen van Shooter van start met wekelijkse afleveringen.
Op het gebied van eigen producties is de laatste aflevering van Sense8 als eerst aan de beurt. Vanaf 8 juni kun je kijken naar de extra lange finale van de vorig jaar gecancelde serie. Daarna kun je vanaf 15 juni kijken naar tien nieuwe afleveringen ('part 5', oftewel de start van seizoen drie) van The Ranch , tevens de laatste reeks afleveringen met Danny Masterson. Op diezelfde datum wordt tevens het zesde seizoen van de animatieserie Voltron toegevoegd. Op 22 juni verschijnt de tweede reeks rond Marvel-superheld Luke Cage , die terug is met dertien nieuwe afleveringen. In 2016 viel tegelijk met de release van het eerste seizoen overal in Amerika het internet uit, waarna al snel de # Luke Cage Broke The Internet opdook. Tot slot kun je vanaf 29 juni weer kijken naar de worstelende dames uit GLOW met Alison Brie en Betty Gilpin. Op diezelfde dag wordt ook het tweede seizoen van het ( volgens ons heel erg leuke ) bakprogramma Nailed It! vrijgegeven.
Als het gaat om films en documentaires van Netflix kun vanaf morgen kijken naar November 13 , een aangrijpende terugblik op de terreuraanslagen in Parijs in 2015. Liefhebbers van true crime kunnen vanaf 8 juni terecht bij The Staircase , waarin een schrijver beschuldigd wordt van de moord op zijn vrouw. Vanaf 8 juni kun je tevens kijken naar de romantische komedies Ali's Wedding en Alex Strangelove. Op 15 juni wordt ook de romkom Set It Up toegevoegd. Tot slot zie je vanaf 29 juni hoe vier ex-verslaafden hun levens weer oppakken in de documentaire Recovery Boys.
Netflix heeft voor juni tevens een aantal series van andere zenders in aantocht. Het begint al meteen goed met het vijfde seizoen van het spionagedrama The Ameericans en het zesde seizoen van de sitcom New Girl, beide vanaf morgen beschikbaar. Ook het derde seizoen van de komische serie You Me Her is vanaf morgen te bekijken op Netflix. Op 8 juni wordt vervolgens nog het tweede seizoen van de Britse crimi Marcella (van de maker van The Bridge ) toegevoegd. Op 18 juni verschijnt vervolgens het complete seizoen van Unsolved: Tupac & Biggie op Netflix, waarin twee agenten op zoek gaan naar de moordenaars van 2Pac en Biggie Smalls. Actiefans kunnen vanaf 22 juni weer wekelijks kijken naar nieuwe afleveringen van Shooter. In het derde seizoen onderzoekt Bob Lee Swagger een complot rond de dood van zijn vader.
We sluiten af met een aantal speelfilms die in juni gaan verschijnen. Zo kun je vanaf morgen kijken naar onder meer Idiocracy, een komedie van Mike Judge ( Silicon Valley , Office Space), It Comes at Night , een horrorfilm met Joel Edgerton, The Forest, een horrorfilm met Natalie Dormer, en Jane got a Gun, een western waarin Natalie Portman na Star Wars weer herenigde met Ewan McGregor. Vanaf zaterdag kun je kijken naar een strippende Matthew McConaughey in Magic Mike van Steven Soderbergh en later deze maand volgen ook nog Sausage Party (animatie van Seth Rogen) op 9 juni, Trainspotting (weer met Ewan McGregor) op 19 juni en Jack Reacher: Never go Back (actie met Tom Cruise) op 22 juni.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief