Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Undercover: Netflix-serie met Anna Drijver en Frank Lammers

  •  
22-11-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
67 keer bekeken
  •  
Undercover
Netflix kondigde zijn eerste Nederlands-Belgische coproductie aan, getiteld Undercover.
De serie volgt Ferry Bouwman, één van de grootste XTC-producenten in de wereld, die een fijn leven heeft in zijn villa op Belgisch-Nederlandse grens. Aan dat comfortabele bestaan komt een einde, wanneer twee undercoveragenten zijn territorium betreden om zijn leven te infiltreren en zijn netwerk op te rollen. De hoofdrollen in de tiendelige misdaadserie zijn voor Anna Drijver (Bride Flight), Frank Lammers (Michiel de Ruyter), Elise Schaap (Familie Kruys) en Tom Waes (Nieuw Texas). Verder zijn ook Raymond Thiry ( Penoza , The Paradise Suite), Kevin Janssens (Vermist) en New Kids-veteranen Tim Haars en Huub Smit te zien. Nico Moolenaar (Vermist) is aangesteld als scenarist en showrunner en Eshref Reybrouck (Cordon) en Frank Devos ( Chaussée D'amour ) regisseren. Moolenaar omschrijft het verhaal van de serie als 'spannend, grappig en sexy'.
Undercover wordt in 2019 beschikbaar gesteld op Netflix. Vanaf begin volgende maand kun je op Netflix eveneens kijken naar Dark , de allereerste Netflix Original van Duitse makelij.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief