Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Unbreakable Kimmy Schmidt S3 heeft trailer

  •  
20-04-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
BNNVARA fallback image
Het derde seizoen van Unbreakable Kimmy Schmidt kreeg een trailer. Vanaf 19 mei zijn er nieuwe afleveringen te zien bij Netflix.
In het derde seizoen wil Kimmy (Ellie Kemper uit The Office) dolgraag gaan studeren, maar dat valt niet mee voor iemand die het grootste gedeelte van haar leven doorbracht in een ondergrondse bunker van een apocalyptische sekte. Haar beste vriendin Jacqueline (Jane Krakwoski) probeert haar ondertussen los te maken van de opgesloten sekteleider (Jon Hamm uit Mad Men). Daarnaast heeft haar flamboyante huisgenoot Titus (Tituss Burgess) zo zijn eigen relatieproblemen, die uiteindelijk leiden tot de Beyonce-parodie die wel al even zagen in de voorgaande teaser. Het derde seizoen bevat gastrollen van onder anderen Laura Dern, Ray Liotta, Maya Rudolph, Fred Armisen en Josh Charles.
Unbreakable Kimmy Schmidt werd bedacht 30 Rock-producenten Tina Fey (Saturday Night Live ) en Robert Carlock (Friends). Fey is zo nu en dan ook als actrice in de serie te zien.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief