Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

True Detective S03 in de maak met Nic Pizzolatto en David Milch

  •  
28-03-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
2395315973
Er zit weer beweging in het derde seizoen van True Detective. Nic Pizzolatto is begonnen met schrijven en krijgt nu hulp van David Milch.
Pizzolatto was de grote man achter zowel het bejubelde eerste seizoen van True Detective (met Matthew McConaughey en Woody Harrelson) als het minder goed ontvangen tweede seizoen (met Colin Farrell en Rachel McAdams). Volgens Entertainment Weekly heeft hij al minstens twee afleveringen van het derde seizoen op papier staan. De website bevestigt ook dat de Emmy-winnende schrijver en producent David Milch aan boord is gekomen om met hem samen te werken. Milch was op HBO eerder verantwoordelijk voor Luck , John From Cincinnati en natuurlijk Deadwood. Het derde seizoen van True Detective is niet officieel aangekondigd, dus het is nog afwachten of het echt concreet wordt. Milch heeft daarnaast nog een Deadwood -film in ontwikkeling bij HBO, hoewel zijn hoofdrolspeler Ian McShane het momenteel druk heeft met zijn nieuwe serie American Gods.
Beide seizoenen van True Detective werden goed bekeken, maar na de mindere ontvangst van de tweede reeks ( lees hier onze herkansing-recensie ) besloten Pizzolatto en HBO de serie voor een onbepaalde tijd op pauze te zetten. Recentelijk liet Matthew McConaughey weten interesse te hebben om in de toekomst nog ooit terug te keren, maar het is niet duidelijk of Pizzolatto met zijn recente scripts al die kant op zal gaan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief