Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Trailer voor Netflix-film When We First Met

  •  
29-01-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
When We First Met Poster 2
Adam Devine (Workaholics) krijgt een tweede kans met Alexandra Daddario (White Collar) in When We First Met.
In de romantische komedie beleeft Noah (Devine, naast Workaholics ook bekend als love interest van Sarah Hyland in Modern Family) de avond van zijn leven met Avery (Daddario). Helaas belandt hij aan het einde van die avond in de 'friend zone', waarna hij zich jarenlang afvraagt waar het misging. Totdat hij een manier ontdekt om terug in de tijd te reizen (komende vrijdag verschijnt er overigens een top 10 met Groundhog Day-achtige films op De Lagarde) en de avond keer op keer over te doen. De romkom heeft verder bijrollen voor Robbie Amell ( The X-Files ), Noureen DeWulf (Anger Management) en Shelley Hennig ( Teen Wolf ). Het script is afkomstig van John Whittington (The Lego Batman Movie). De regie was in handen van Ari Sandel, bekend van de tienerkomedie The DUFF en de Oscarwinnende korte film West Bank Story.
When We First Met verschijnt op 9 februari (nog op tijd voor Valentijnsdag) op Netflix. Eind maart wordt Devine op Netflix ook herenigd met zijn Workaholics-collega's in de komische actiefilm Game Over, Man!.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief