Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Tracks: The National, Mogwai en Lana Del Rey

  •  
17-05-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Lana del Ray
Welke nieuwe nummers moet je deze week gehoord hebben? De Lagarde tipt de drie meest opvallende releases. Deze week: The National, Mogwai en Lana Del Rey.
The National - The system only dreams in total darkness
In één klap drie nieuwtjes van de mannen van The National: een nieuwe single, een nieuw album en een optreden in Amsterdam. ‘The system only dreams in total darkness’ is het eerste nummer van nieuw album Sleep Well, Beast, dat op 8 september uitkomt. Daarnaast staat The National staat op 25 oktober in Afas Live.
Mogwai - Coolverine
De experimentele Schotse rockers van Mogwai (jawel, vernoemd naar de beesten in Gremlins) zijn terug met hun eerste nieuwe werk in drie jaar tijd. De sfeervolle instrumentale track is het eerste voorproefje van Every Country’s Sun, het nieuwe album dat op 1 september uitkomt.
Lana Del Rey - Coachella - Woodstock in my mind
Zangeres Lana Del Rey was voor de verandering eens als een bezoeker in plaats van een artiest op een festival, waar ze overvallen werd door inspiratie. Nadat ze het Amerikaanse festival Coachella bezocht, waar ze onder andere Father John Misty zag optreden, deelde de muzikante het nieuwe nummer.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief