Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Tracks: Manic Street Preachers, Lily Allen en Jack White

  •  
14-12-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
2059523497
Welke nieuwe nummers moet je deze week gehoord hebben? De Lagarde tipt de drie meest opvallende releases. Deze week: Manic Street Preachers, Lily Allen en Jack White.
Manic Street Preachers - International blue
Een groots klinkende rocktrack van het trio uit Wales. Manic Street Preachers, de band die ooit doorbrak met ‘Motorcycle emptiness’, heeft met Resistance is Futile alweer album nummer dertien aangekondigd (releasedatum: 6 april). Zanger James Dean Bradfield lijkt in ieder geval nog niets aan kracht verloren te hebben.
Lily Allen - Trigger bang
Het is drie jaar lang stil geweest rond Lily Allen. De Britse zangeres, die enorme hits scoorde met ‘Fuck you’, ‘Not fair’ en ‘Smile’ is nu terug met een samenwerking met de rapper Giggs. Het is nog niet bekend of ‘Trigger bang’ een voorbode is op een nieuw album.
Jack White - Servings and portions from my boarding house reach
Hoewel, track… Deze nieuwe van Jack White lijkt eerder een aankondiging van een nieuwe plaat. De voormalig White Stripe pakt het zoals altijd mysterieus aan. De Amerikaan gooit een berg fragmenten in verschillende stijlen samen die vermoedelijk een voorproefje op een nieuw album vormen. Onze nieuwsgierigheid is in ieder geval gewekt.
 
Beluister alle besproken tracks op onze playlist op Spotify en abonneer!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief