Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Tracks: Grizzly Bear, Rat Boy en Parcels

  •  
28-06-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Rat Boy
Welke nieuwe nummers moet je deze week gehoord hebben? De Lagarde tipt de drie meest opvallende releases. Deze week: Grizzly Bear, Rat Boy en Parcels.
Grizzly Bear - Four cypresses
Daniel Rossen, een van de zangers van Grizzly Bear, kreeg de inspiratie voor ‘Four cypresses’ toen hij een slapende dakloze man op de oprit van zijn huis vond. Het nummer van de indieband begint rustig, maar werkt gestaag naar een climax. De single staat op het aankomend album Painted Ruins, dat op 18 augustus verschijnt.
Rat Boy - Laidback
Het brutale aanstormende talent Rat Boy laat zich van een rustigere kant zien op zijn nieuwe single. Gepaste titel dus, ‘Laidback’. De Brit wordt in het nummer begeleid door Blur-gitarist Graham Coxon. In augustus komt Scum, het langverwachte debuut van Rat Boy uit. Op dat album levert ook Blur-zanger Damon Albarn een bijdrage.
Parcels - Overnight
De Australische band Parcels werkt op de nieuwe single ‘Overnight’ samen met Daft Punk, en dat is te horen ook. De track zou zomaar het b-kantje van ‘Get lucky’ kunnen zijn. ‘Overnight’ voelt als pure disco uit de jaren 70.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief