Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Tom Cruise laat The Mummy ontwaken

  •  
03-04-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
55 keer bekeken
  •  
1069123154
Universal wil een ‘shared universe’ bouwen met al hun oude filmmonsters. Tom Cruise mag straks aftrappen met The Mummy.
De laatste reeks Mummy -films liep met een sisser (lees: Tomb of the Dragon Emperor ) af, maar met de toegevoegde starpower van Cruise hoopt de filmstudio weer op betere tijden. In de nieuwe reboot speelt de acteur een soldaat, die samen met zijn collega (Jake Johnson uit New Girl ) stuit op het graf van een ooit vanwege haar hebzucht vermoorde Egyptische prinses. En wanneer deze uit haar eeuwenlange slaap ontwaakt, moeten ze rennen voor hun leven. Het titelpersonage is deze keer dus vrouwelijk en wordt gespeeld door Sofia Boutella. Je kent de actrice als Jaylah uit Star Trek Beyond en als henchwoman Gazelle uit Kingsman: The Secret Service. Verder heeft The Mummy een bijrol voor de Nederlandse Marwan Kenzari, bekend van Flikken Maastricht en Wolf.
The Mummy verschijnt 8 juni in de bioscoop. De prent introduceert tevens Russell Crowe als Dr. Jekyll en in toekomstige films zullen ook onder andere Johnny Depp ( The Invisible Man ) en Javier Bardem (het monster van Frankenstein) hun opwachting maken.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief