Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Willoughbys: trailer voor nieuwe animatiefilm

  •  
23-03-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Willoughbys
In de Nederlands gesproken versie zijn onder anderen Paul Groot en Tjitske Reidinga te horen.
Vorig jaar leverde Netflix met Klaus een van de allerbeste animimatiefilms van het jaar af en dit jaar proberen ze dat succes te evenaren met The Willoughbys. De bewerking van het kinderboek van auteur Lois Lowry volgt vier kinderen die een plan bedenken om van hun egoïstische ouders af te komen en vervolgens op zoek gaan naar een nieuwe familie. Ze krijgen daarbij gezelschap van een olijke oppas (Maya Rudolph). Verder bestaat de cast nog uit onder anderen Will Forte, Jane Krakowski, Martin Short, Ricky Gervais, Vincent Tong en Terry Crews. In de Nederlandse versie doet Soundos El Ahmadi de stem van de oppas en zijn verder nog Tjitske Reidinga, Paul Groot en Johnny Kraaijkamp te horen. De film werd gemaakt door Chris Pearn (Cloudy with a Chance of Meatballs 2).
The Willoughbys verschijnt 22 april op Netflix. Bekijk hieronder zowel de Engelse als de Nederlandse trailer, en een filmpje met de Nederlandse stemacteurs op een rij.
https://www.youtube.com/watch?v=HnG4ag3Nkes&t=1s https://www.youtube.com/watch?v=RWZZJnPHTyE https://www.youtube.com/watch?v=q643rpL66bk
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief