Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Man in the High Castle S2 komt op 10 februari naar Amazon

  •  
02-02-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
4179190522
Het tweede seizoen van The Man in the High Castle komt naar Nederland. Amazon geeft de nieuwe reeks op 10 februari ook bij ons vrij.
In Amerika ging het tweede seizoen van de Emmy-winnende serie vorig jaar in december al in première, maar deze maand komen de nieuwe afleveringen naar alle andere landen waar Amazon Prime nu beschikbaar is. Als voorproefje komt de eerste aflevering al op 3 februari online, waarna de overige negen afleveringen op 10 februari worden toegevoegd. The Man in the High Castle is gebaseerd op het boek van Philip K. Dick (Blade Runner), dat in 1962 de Hugo Award wist te winnen. Het laat een alternatieve toekomst zien, waarin de Geallieerden de Tweede Wereldoorlog verloren. Terwijl Duitsland en Japan de grootste wereldmachten zijn geworden, is er nog één neutrale zone, waar de mysterieuze Man in the High Castle zich schuilhoudt. Het titelpersonage was in het eerste seizoen nog niet te zien, maar wordt in de nieuwe reeks gespeeld door Stephen Root.
The Man in the High Castle werd bedacht door X-Files-schrijver Frank Spotnitz. Lees ook onze recensie van de opener van het tweede seizoen. The Man in the High Castle kwam ook terug in ons artikel met de 10 beste series van Amazon Prime.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief