Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Killer: eerste blik op film van David Fincher met Michael Fassbender

  •  
29-08-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
611 keer bekeken
  •  
EN-US_The_Killer_FrontFacingFassbender_Vertical_27x40_RGB

© James Paterson / Netflix

David Fincher werkte voor de thriller over een huurmoordenaar (Michael Fassbender) voor het eerst weer (officieel) samen met Se7en-scenarist Andrew Kevin Walker.

Netflix onthulde een eerste blik op de nieuwe film The Killer: de thriller verschijnt in oktober in een select aantal bioscopen en is vanaf 10 november wereldwijd te zien bij de vod-dienst. Michael Fassbender geeft in The Killer gestalte aan een huurmoordenaar die na een noodlottig bijna-ongeluk de strijd aangaat met zijn werkgevers en met zichzelf, tijdens een internationale klopjacht waarvan hij beweert dat deze niet persoonlijk is. Tilda Swinton vertolkt een bijrol. The Killer is een bewerking van het gelijknamige Franse stripboek en werd geregisseerd door David Fincher (House of Cards), wiens vorige film – het voor tien Oscars genomineerde Mank – eveneens bij Netflix verscheen. Het scenario is afkomstig van Andrew Kevin Walker, die eerder het door Fincher verfilmde Se7en pende en tevens als scriptdokter werkte aan The Game en Fight Club.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief