Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Irishman verschijnt in het najaar op Netflix

  •  
25-02-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Irishman
In het eerste teasertje voor het misdaadepos van Martin Scorsese horen we Robert De Niro en Al Pacino.
Netflix maakte bekend dat de film The Irishman van Martin Scorsese komend najaar bij de VOD-dienst te zien is. Er is nog geen specifieke datum, maar Sebastian Maniscalco (zijn stand-up special Stay Hungry staat nu op Netflix) claimde eerder dat de film in oktober zal verschijnen. Maniscalco geeft in de film gestalte aan Crazy Joe Gallo. The Irishman draait om het leven van Frank 'The Irishman' Sheeran (Robert De Niro), een huurmoordenaar voor de maffia die mogelijk betrokken was bij de verdwijning van Jimmy Hoffa (Al Pacino). De film speelt zich af in verschillende tijdsperioden, waarbij De Niro en Pacino voor de flashbacks met de computer jonger werden gemaakt. Daarnaast zijn ook Joe Pesci ( Goodfellas ), Harvey Keitel ( Mean Streets ) en Anna Paquin (The Piano) in de film te zien.
Bekijk hieronder de aankondiging voor The Irishman. In Amerika zal de film tevens even in de bioscoop verschijnen, maar of dat bij ons ook gebeurt is nog niet bekend.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief