Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Irishman: trailer voor film van Scorsese

  •  
26-09-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
53 keer bekeken
  •  
The Irishman Poster
Chauffeur Frank Sheeran (Robert De Niro) maakt kennis met zijn nieuwe baas Russell Bufalino (Joe Pesci).
Bijna 25 jaar na Casino herenigde Martin Scorsese met Robert De Niro en Joe Pesci (die eigenlijk al was gestopt met acteren) voor de film The Irishman. Het epische gangsterdrama volgt Frank Sheeran (De Niro) die op zijn oude dag terugkijkt op zijn leven: hij deed ooit het 'vuile werk' voor maffiabaas Russell Bufalino (Pesci), en later ook voor vakbondsleider Jimmy Hoffa (Al Pacino). Uiteindelijk zou het komen tot een gewelddadige confrontatie tussen deze drie mannen. Bijrollen zijn er voor onder anderen Harvey Keitel en Anna Paquin, die ooit samen te zien waren in The Piano. De Niro en verschillende andere acteurs werden voor de flashbacks in de film 'verjongd' met behulp van special effects. Het script voor de film is afkomstig van Steve Zaillian (Awakenings).
The Irishman is vanaf 27 november te zien op Netflix. Distributeur The Searchers heeft de misdaadfilm tevens ingepland voor een bioscooprelease op 14 november.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief