Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Holiday Calender heeft trailer

  •  
23-10-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Holiday Calender
Kat Graham (The Vampire Diaries) krijgt een bijzondere kalender cadeau in deze romantische Netflix-film.
In The Holiday Calender krijgt de jonge fotografe Abby (Kat Graham, vooral bekend van haar rol als Bonnie Bennett in The Vampire Diaries ) een heel speciaal cadeau van haar opa (Ron Cephas Jones uit This Is Us en Luke Cage ). Deze kalender voor de feestdagen lijkt namelijk de toekomst te kunnen voorspellen: elke dag wordt een klein cadeautje onthuld, dat telkens overeen blijkt te komen met iets dat vervolgens gebeurt in haar leven. De kalender lijkt haar zelfs aan een nieuwe liefde (Ethan Peck, volgend jaar te zien als Spock in Star Trek: Discovery ) te helpen, iets waar haar platonische vriend Josh (Quincy Brown uit Star) misschien toch wat moeite mee heeft. The Holiday Calender is de eerste van een nieuwe reeks romantische Netflix-films voor de feestdagen.
The Holiday Calender is vanaf 2 november te zien op Netflix. Overigens komt Netflix eind volgende maand ook met een vervolg op het succesvolle A Christmas Prince.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief