Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Discovery krijgt trailer van Netflix

  •  
19-01-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
3295438776
Het bestaan van het hiernamaals is een feit in The Discovery. Bekijk wat voor gevolgen dat heeft in de trailer voor de Netflix-film.
De romantische sciencefictionfilm speelt zich af in een toekomstwereld. Een jaar nadat het bestaan van het leven na de dood wetenschappelijk is geverifieerd, hebben miljoenen mensen over de hele wereld een eind gemaakt aan hun eigen leven om ‘daar’ te geraken. Een man (Jason Segel uit How I Met Your Mother ) en een vrouw (Rooney Mara uit The Social Network ) worden verliefd, terwijl ze elk in het reine proberen te komen met hun eigen tragische verleden en de ware aard van het hiernamaals. Naast Segel en Mara heeft The Discovery tevens bijrollen voor Jesse Plemons ( Breaking Bad ) en Riley Keough ( The Girlfriend Experience) en ook oude rot Robert Redford ( All The President’s Men ) is te zien. De regie was in handen van Malcolm McDowells zoon Charlie McDowell, die in 2014 met The One I Love zijn allereerste speelfilm als regisseur afleverde.
De trailer houdt de serie nog redelijk mysterieus en wordt begeleid door Roy Orbisons ‘Only The Lonely’. The Discovery is vanaf 31 maart te streamen op Netflix. Voor meer mysterieuze sciencefiction kun je op Netflix tevens terecht bij The OA.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief