Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Teaser voor 9-1-1 met Connie Britton

  •  
30-10-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Connie Britton
Connie Britton beantwoordt noodoproepen in de eerste teaser voor de nieuwe serie 9-1-1.
De actrice uit Friday Night Lights en Nashville herenigde voor 9-1-1 met Ryan Murphy, die eerder met haar werkte aan American Horror Story en American Crime Story. Hun nieuwe project richt zich op de levens en carrières van ‘first responders’ bij de politie, brandweer en ambulance. Britton geeft gestalte aan een telefoniste bij het alarmnummer. In de eerste teaser trailer vertelt haar personage over de twee verschillende typen noodoproepen die daar binnenkomen. De andere hoofdrollen in 9-1-1 zijn voor Peter Krause (Six Feet Under) en Angela Bassett (American Horror Story). Verder werden ook Oliver Stark ( Into the Badlands ), Aisha Hinds (Underground), Kenneth Choi ( Sons of Anarchy ) en Rockmond Dunbar (Terriers, Prison Break ) aangekondigd als vaste castleden. Murphy bedacht de serie in samenwerking met Brad Falchuck (Glee, Nip/Tuck).
Het eerste seizoen van 9-1-1 gaat in januari in première op Fox. Murphy werkt momenteel ook aan de nieuwe dramaserie Pose voor FX en aan een Nurse Ratched-serie voor Netflix.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief