Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Super Bowl 2018: alle filmtrailers op een rij

  •  
05-02-2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
Mission: Impossible - Fallout
Ook de filmstudio's debuteerden tv-commercials voor potentiële blockbusters tijdens de Super Bowl.
Zo zagen we onder meer de eerste beelden uit Mission: Impossible - Fallout, het alweer zesde deel in de populaire reeks actiefilms met Tom Cruise. In de film van Christopher McQuarrie (hij is de eerste regisseur die nu ook een tweede M:I-film maakte met Cruise) zien we veel vertrouwde gezichten (Simon Pegg, Ving Rhames) terug, aangevuld met nieuwe castleden als Angela Bassett ( Black Panther ) en Henry Cavill (Man of Steel). De film verschijnt op 2 augustus in de bioscoop. Tijdens de Super Bowl debuteerden ook de eerste beelden van Solo: A Star Wars Story. De geplaagde prequel over de jonge jaren van Han Solo (Alden Ehrenreich) werd oorspronkelijk geregisseerd door Phil Lord en Chris Miller, maar zij werden vlak voor de eindstreep ontslagen en vervangen door Ron Howard. De film heeft bijrollen voor Donald Glover ( Atlanta ), Emilia Clarke ( Game of Thrones ) en Phoebe Waller-Bridge ( Fleabag ). Vanaf 23 mei in de bioscoop.
Inmiddels is ook de volledige teaser voor Solo: A Star Wars Story vrijgegeven.
Chris Pratt (Parks en Recreation) en Bryce Dallas Howard (de dochter van Ron Howard) in Jurassic World: Fallen Kingdom (7 juni in de bioscoop).
Dwayne Johnson ( Ballers ) doet zijn versie van Die Hard en heeft ook nog eens een beenprothese (!) in Skyscraper (12 juli in de bioscoop).
John Krasinski ( Jack Ryan ) regisseerde zijn vrouw Emily Blunt ( Looper ) in de horrorfilm A Quiet Place en speelt ook zelf een rol. Vanaf 12 april in de bioscoop.
Marvel kwam met een spotje voor Avengers: Infinity War, waarin straks werkelijk alle superhelden samenkomen. Vanaf 25 april in de bioscoop.
Jennifer Lawrence (Winter's Bone) herenigde met Hunger Games-regisseur Francis Lawrence voor de stomende spionagethriller Red Sparrow. Ook met Matthias Schoenaerts en Thekla Reuten. Vanaf 1 maart in de bioscoop.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief