Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Steven Spielberg werkt aan nieuwe Animaniacs

  •  
01-06-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
148 keer bekeken
  •  
2698060346
Er zijn nieuwe afleveringen van Animaniacs in de maak. Steven Spielberg zou wederom aan boord zijn als producent.
Animaniacs werd in de jaren negentig door Spielberg ontwikkeld als een soort opvolger van de Looney Tunes- en Tiny Toons-tekenfilms van Warner Bros. De afleveringen bestonden uit korte sketches, met de broers Yakko en Wakko en hun zus Dot als rode draad. In de serie zetten de onhandelbare tekenfilmfiguren de studio van Warner Bros op zijn kop, waarbij ze zo’n beetje alles uit de popcultuur (films,series, muziek, commercials) op de hak namen. Andere populaire segmenten waren Slappy Squirrel, Goodfeathers (een maffia-parodie met duiven) en natuurlijk Pinky and the Brain, die ook een spin-off kregen. De stemmencast van Animaniacs kondigde onlangs een aantal live shows getiteld Animaniacs Live! aan, dus de kans dat ook zij straks weer terugkeren voor de reboot lijkt aanwezig.
Animaniacs is in Amerika ontzettend populair op Netflix en daardoor is het reboot-balletje weer beginnen te rollen. In Nederland was de serie vroeger te zien bij Telekids op RTL 4.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief