Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Sterrenslag

21-08-2023
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
158 keer bekeken
  •  
artikel 34

Ook in de tweede reeks zien we naast ‘zonen’ als Yannick van de Velde (Junior), Sabri Saddik (Munir) en Tom van Kalmthout (Jeffrey) ook acteurs uit de All Stars speelfilm uit 1997, de basis voor deze serie. Zoals Daniel Boissevain (Johnny, nu trainer van de ‘zonen’), Isa Hoes (Roos, nu helemaal klaar met het vreemdgaan van haar echtgenoot) en Thomas Acda (tuincentrumeigenaar Willem).

Op het veld van DRC in Durgerdam, komen op deze zonnige julidag een groot aantal acteurs samen voor een interviewdag over seizoen twee van All Stars & zonen. In het zicht van de behaalde bekers boven de bar, uitkijkend over de velden en een lichte mestgeur in de neus, schuiven Thomas Acda en Yannick van de Velde aan in de kantine, zoals die ook te zien is in de serie. 

Thomas, jij speelt de rol van Willem nu al 26 jaar, gerekend vanaf de eerste speelfilm. Is het een rol als een oude jas, die je van de kapstok haalt, aantrekt, en je bent weer Willem?

T: ‘Ja, eigenlijk wel. (Worstelt met de mouwen van zijn jas) Hoewel ik nu even.... mijn dochter draagt mijn kleren en ze stopt allemaal koekjes in mijn jaszakken... Zo, da’s beter. Het zit ’m bij hem niet in de kleding, maar in de pauzes. Willem is iemand waar iedereen de baas over speelt, hij wordt genaaid, er worden dingen van ’m gejat. En hij heeft het niet door. Ik weet nog, bij de eerste film, we hadden hier op het terrein een scène in een auto. Iedereen lachte om een grap, en Willem lachte pas toen iedereen al klaar was. Oh ja, dacht ik toen, dit is ’m.’

Lees verder op pagina 26 van VARAgids 34

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief