Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Star Wars Rebels S04: trailer en releasedatum

  •  
05-09-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Star Wars Rebels
Disney gaf een nieuwe trailer vrij voor het vierde seizoen van Star Wars Rebels.
De voor een Emmy genomineerde animatieserie trapt op 16 oktober af met een extra lange aflevering. Rebels is gebaseerd op de Star Wars-saga van George Lucas. Het verhaal speelt zich af tussen de gebeurtenissen uit Revenge of the Sith en A New Hope in en volgt de rebellen die het opnemen tegen het keizerrijk. De serie bevat verschillende verwijzingen naar de meest recente Star Wars-film Rogue One , die momenteel te bekijken is op Netflix. Zo is acteur Forest Whitaker in de serie te horen als een jongere versie van zijn Rogue One-personage Saw Gerrera. Er is dit seizoen tevens een bijrol weggelegd voor Warwick Davis, die in Return of the Jedi nog gestalte gaf aan de schattige Ewok Wicket. Dit keer is hij echter te horen als de slechte Rukh, een moordenaar in dienst bij Admiral Thrawn.
Het vierde seizoen van Rebels is tevens het laatste seizoen. Overigens kunnen de fans van Star Wars later dit jaar in de bioscoop gaan kijken naar de film Star Wars: The Last Jedi.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief