Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Soundtrack: The Defenders

  •  
23-08-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Defenders
In The Defenders brengt Marvel de personages Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist samen. Ook de soundtrack is een combinatie van die vier identiteiten.
In Luke Cage nam de muziek de meest prominente rol in: alle afleveringen van het eerste seizoen werden zelfs vernoemd naar nummers van Gang Starr. En dus komen rappers als Mos Def ('Sunshine') en Wu-Tang Clan ('Protect ya neck') wederom terug in de soundtrack van The Defenders.
De inbreng van Luke Cage bestaat uit moderne hiphop, van artiesten als Anderson .Paak ('Come down') en Run The Jewels ('Run the jewels'). Jessica Jones geeft de serie een dosis classic rock, met nummers van Nirvana ('Come as you are') en Red Hot Chili Peppers ('Tell me baby'). En Daredevil zorgt voor klassiek, met stukken van Brahms.
Beluister de soundtrack van The Defenders, aangevuld met muziek uit Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist, hieronder.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief