Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Soundtrack: Shooter

  •  
12-07-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
104 keer bekeken
  •  
Shooter
In Shooter speelt Ryan Philippe een ex-marinier die een complot om de president van de VS te vermoorden probeert tegen te houden. En daar hoort natuurlijk spierballenrock bij.
Shooter is gebaseerd op het boek Point of Impact van Stephen Hunter, dat in 2007 al eens verfilmd werd met Mark Wahlberg in de hoofdrol. In de tv-versie wordt de rol van hoofdpersoon Bob Lee Swagger gespeeld door Ryan Phillippe, die zorgt voor de nodige brute actie.
Om die te ondersteunen, is een flink deel van de soundtrack van Shooter gevuld met gitaren. We horen veel moderne rock, zoals het stevige 'Crawlin' up the walls' van Jesse Redwing, 'Psycho' van Muse en het schurende 'Trainwreck 1979' van het Canadese duo Death From Above. Die rock wordt hier en daar afgewisseld met elektronica, bijvoorbeeld van Kakou ('Live in this moment'), OMFG ('I love you') en Trentemøller ('Trails').
Beluister de soundtrack van Shooter hieronder. Momenteel zie je elke vrijdag een nieuwe aflevering van het derde seizoen op Netflix.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief