Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Soundtrack: Ozark

  •  
29-08-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
132 keer bekeken
  •  
Ozark
Ozark bleek een nieuw succesverhaal in de catalogus van Netflix. De muziek van de misdaadreeks is een combinatie van classic rock en moderne hiphop.
Een krappe twee weken na de release van het eerste seizoen in 2017 prijkte Ozark op een knappe tweede plaats op de lijst ‘populairste tv-series' van IMDb. De thriller over financieel adviseur Marty Byrde (Jason Bateman) die geld witwast voor een Mexicaans kartel viel in de smaak bij fans van series als Breaking Bad.
En welke muziek horen we in die eerste tien afleveringen van deze Netflix Original? Het blijkt een mix te zijn, met zowel klassieke rockers als The Stones ('Can't you hear me knocking), Tom Petty ('I won't back down') en CCR ('Up around the bend') en hedendaagse hiphoptracks. Zo komen artiesten als Kanye West ('Runaway' en 'Wolves'), DecadeZ ('Get it all') en Run the Jewels ('Nobody speak') ook voorbij.
Beluister de soundtrack van het eerste seizoen van Ozark hieronder. En bekijk de trailer voor het tweede seizoen, dat vrijdag op Netflix verschijnt.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief