Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Sissy Spacek reist af naar Castle Rock

  •  
28-06-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
139 keer bekeken
  •  
Sissy Spacek
Nu Bloodline definitief klaar is voegt Sissy Spacek zich bij de cast van de Stephen King-serie Castle Rock.
Spacek is geen onbekende van het werk van de auteur. Halverwege de jaren zeventig was ze namelijk te zien als het gepeste tienermeisje met telekinetische krachten in Carrie. De door Brian De Palma geregisseerde King-verfilming is momenteel te zien op Netflix. In Castle Rock zal Spacek gestalte geven aan Ruth Deaver, de verloren adoptiemoeder van professor Henry Deaver (Andre Holland). Jane Levy (de Evil Dead-remake, Don’t Breathe ) is net gecast als Jackie, de door de dood geobsedeerde amateur-historicus van Castle Rock. De titel van de serie is een verwijzing naar het gelijknamige plaatsje uit de boeken van Stephen King, waar verschillende van zijn verhalen ( It , The Dark Half) zich afspelen.
Castle Rock wordt geproduceerd door J.J. Abrams (Lost) en zal in Amerika te zien zijn op Hulu. Abrams produceerde voor Hulu al eerder de Stephen King-verfilming 11.22.63.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief