Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Showtime verlengt I’m Dying Up Here

  •  
11-09-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
I'm dying up here
Zender Showtime bestelt een tweede seizoen van het komische drama I’m Dying Up Here.
De serie volgt verschillende komieken, die in de jaren 70 proberen door te breken in het stand-up circuit, om zo op die felbegeerde bank van Johnny Carson terecht te komen. De grappenmakers worden gespeeld door onder anderen Ari Graynor (Fringe), Clark Duke (Hot Tub Time Machine), Erik Griffin (Workaholics) en R.J. Cycler (Power Rangers). Verder is Melissa Leo ( The Most Hated Woman in America ) te zien als Goldie, de eigenaar van de comedy club waar iedereen vecht voor een plekje in de line-up. I'm Dying Up Here trok minder kijkers dan de andere series op Showtime, maar de zender heeft desondanks veel vertrouwen in de makers en de cast. De schrijvers hebben al ideeën voor de nieuwe reeks op papier gezet en aan de hand daarvan heeft men toch een tweede seizoen besteld.
I'm Dying Up Here wordt geproduceerd door Jim Carrey (Man on the Moon). Het tweede seizoen zal wederom bestaan uit 10 afleveringen en moet in 2018 op televisie debuteren.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief