Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Showtime bestelt Escape at Dannemora

  •  
03-06-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Alternative View - The 70th Annual Cannes Film Festival
Ben Stiller heeft van Showtime groen licht gekregen om de nieuwe miniserie Escape at Dannemora te maken.
De cast bestond al uit Oscarwinnaars Benicio del Toro (Traffic) en Patricia Arquette (Boyhood) en daar is inmiddels ook Paul Dano (Swiss Army Man) bijgekomen. Escape at Dannemora is gebaseerd op het bizarre, maar waargebeurde verhaal over de uitbraak van twee moordenaars, die in 2015 zaten opgesloten in Dannemora Prison in New York. Ze kregen bij hun ontsnapping hulp van een vrouwelijke werknemer, die een seksuele relatie was begonnen met beide mannen. De gevangenen worden gespeeld door del Toro en Dano, terwijl Arquette gestalte geeft aan de (ook nog eens getrouwde) vrouw die zich door hen liet verleiden. Het script wordt geschreven door Brett Johnson (Mad Men) en Michael Tolkin (The Player), die eerder al samen werkten aan de Showtime-serie Ray Donovan.
Stiller treedt aan als producent en zal alle acht de afleveringen van de miniserie regisseren. Zelf is hij later dit jaar ook nog als acteur te zien op Netflix in The Meyerowitz Stories .
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief