Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Shadowhunters: eerste trailer van seizoen drie

  •  
09-10-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Shadowhunters
Zender Freeform debuteerde de eerste beelden uit het derde seizoen van Shadowhunters.
In de adaptatie van de Mortal Instruments-boeken van Cassandra Clare ontdekt Clary Fray dat ze deel uitmaakt van een groep halfmenselijke engelen, die onze aarde beschermen tegen demonen. Fray werd ooit gespeeld door Lily Collins ( To the Bone ) in een filmversie van The Mortal Instruments, maar op televisie geeft Katherine McNamara gestalte aan het personage. In seizoen drie zal Anna Hopkins (Arrow) te zien zijn als de mysterieuze Lilith, die al heel eventjes opdook aan het einde van seizoen twee. Javier Muñoz (bekend van de musical Hamilton) voegt zich bij de cast als een van de Warlock-rivalen van Magnus. De vroege trailer voor de nieuwe reeks van Shadowhunters werd vrijgegeven op de New York Comic Con. Het derde seizoen gaat in Amerika van start op 3 april.
De eerste twee seizoenen van Shadowhunters zijn nu te bekijken op Netflix. Als Netflix de licentie kan behouden, dan gaat de nieuwe reeks daar waarschijnlijk op 4 april van start.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief