Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Sarah Silverman brengt special naar Netflix

  •  
14-02-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
348504423
Sarah Silverman is de volgende bekende naam uit de komediewereld die een nieuwe stand-up special verkoopt aan Netflix.
De special heeft nog geen titel, maar kreeg al wel een releasedatum. Op 30 mei zal hij wereldwijd door de streamingdienst beschikbaar worden gesteld. De opnamen vinden later deze maand plaats in een nog niet bekend gemaakt theater en Liam Lynch zal de voorstelling regisseren. Lynch regisseerde eerder Silvermans specials Jesus is Magic uit 2005 en We Are Miracles uit 2013. Beide registraties werden destijds uitgezonden door HBO. Voor We Are Miracles won Silverman een Emmy. De comédienne had tevens 3 seizoenen lang een eigen serie op Comedy Central getiteld The Sarah Silverman Program , waarin ze te zien was met haar zus Laura Silverman. Als meer serieuze actrice speelde ze gastrolletjes in series als The Good Wife en Star Trek: Voyager en daarnaast was ze – samen met haar huidige vriend Michael Sheen – te zien in verschillende afleveringen van Masters of Sex op Showtime. Op filmgebied kreeg ze onlangs prima kritieken voor haar hoofdrol in het indie-drama I Smile Back.
Steeds meer komieken verkopen de laatste tijd hun stand-up specials aan Netflix. Silverman is bij de streamingdienst in gezelschap van collega’s als Jerry Seinfeld , Chris Rock , Dave Chappelle en Amy Schumer.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief