Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Sarah Shahi gecast in Reverie

  •  
14-02-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
BNNVARA fallback image
Sarah Shahi scoort de hoofdrol in het Virtual Reality-drama Reverie. Zender NBC geeft groen licht aan een proefaflevering.
De thrillerserie draait om een voormalige detective (Shahi), die wordt teruggehaald nadat de lancering van een geavanceerd Virtual Reality-programma onverwachte en gevaarlijke bijwerkingen heeft. Het programma voelt namelijk zo echt aan, dat sommige gebruikers weigeren uit hun virtuele wereld te komen. Shahi’s personage moet vervolgens afdalen in hun bewustzijn, om ze te overtuigen om terug te keren, waarbij ze geconfronteerd wordt met haar eigen trauma’s en problemen. De actrice was eerder te zien in series The L Word en Life en speelde recentelijk rollen in Person of Interest en Chicago Fire. Op Netflix kun je haar sinds kort bekijken in Michael Bolton's Big, Sexy Valentine's Day Special. Shahi was, samen met onder andere Connie Britton , één van de meest gewilde actrices voor het aanstaande pilot-seizoen. Vorig seizoen schoot ze een proefaflevering voor een nieuwe Nancy Drew-serie, die niet werd opgepikt door CBS. De zender bestempelde de pilot als ‘ too female’ , iets dat op social media heel veel weerstand opriep.
Reverie werd geschreven door Mickey Fisher, de bedenker van de serie Extant met Halle Berry. Wanneer zijn nieuwe pilot in productie gaat is nog niet bekend.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief