Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Riverdale-makers beginnen aan herstart Sabrina the Teenage Witch

  •  
23-09-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
59 keer bekeken
  •  
sabrina-the-teenage-witch-wallpaper-1600x1000
De makers van Riverdale komen met een nieuwe serie rond Sabrina the Teenage Witch.
Het personage van tienerheks Sabrina was altijd erg populair in de strips van Archie Comics, maar ontbrak in de huidige Riverdale-serie, die op figuren uit die stripboeken gebaseerd is. De Amerikaanse zender The CW laat nu weten dat Sabrina een eigen serie krijgt, getiteld: The Chilling Adventures of Sabrina. De schrijver en de regisseur van de originele pilot van Riverdale zijn erbij betrokken. De vrolijke invalshoek van de eerdere verfilming – een comedyserie die van 1996 tot 2003 liep, met Melissa Joan Hart uit Melissa & Joey als Sabrina – wordt dit keer echter achterwege gelaten. De producenten beloven dat The Chilling Adventures een duister horrordrama wordt, in de stijl van Rosemary’s Baby en The Exorcist – een coming-of-age verhaal, waarin Sabrina worstelt met haar identiteit en zichzelf en haar familie moet beschermen tegen duistere krachten.
Het wordt niet uitgesloten dat Sabrina straks al even te zien is in het tweede seizoen van Riverdale. Bij ons gaat de tweede reeks van het drama op 12 oktober van start op Netflix.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief