Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Podcast van de week: Iets nieuws

  •  
22-08-2022
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
192 keer bekeken
  •  
Iets nieuws
Maxim Hartman reageert op kenmerkende wijze op de actualiteiten.
Maxim Hartman is hard aan de slag gegaan: waar de afleveringen van zijn originele podcast ( Mand ) vaak ongeveer dertig seconden lang waren, duren die van Iets nieuws maar liefst zes á zeven minuten. In die tijd geeft hij elke ochtend commentaar op huidige gebeurtenissen die co-presentator René van Leeuwen (die geïntroduceerd wordt als ‘millennial en nieuwsjunkie’) hem voorschotelt.
Verwacht geen diepgravende discussies over de actualiteit. In plaats daarvan hoor je de typische botheid waar Hartman om bekendstaat. Zo geeft hij aan geschokter te zijn door het frisse uiterlijk van Brad Pitt in zijn laatste film , dan door een dodelijke brand in een kerk in Egypte. En een nieuwe onthulling over Sywert van Lienden laat Hartman zich afvragen of er geen fatwa over hem moet worden uitgesproken.
Met Iets nieuws zal Maxim Hartman weinig nieuwe liefhebbers erbij krijgen. Vond je zijn humor al te lomp, dan verander je hier niet van gedachten. Maar ben je een liefhebber van zijn directheid, dan kun je zonder twijfel op abonneren drukken.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief