Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Penoza: The Final Chapter onthult trailer

  •  
16-09-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
62 keer bekeken
  •  
Penoza: The Final Chapter
Monic Hendrickx keert weer terug als Carmen in The Final Chapter, dat 28 november in de bioscoop verschijnt.
Afgelopen weekend verscheen een volwaardige trailer voor Penoza: The Final Chapter, het filmvervolg op de Nederlandse serie die in 2017 voor het laatst op televisie te zien was. In The Final Chapter zit Carmen van Walraven (Monic Hendrickx) ondergedoken in Canada, waar ze een anoniem leven leidt. Ze probeert zich overal buiten te houden, totdat ze een collega die wordt lastiggevallen te hulp schiet. Wanneer ze uit zelfverdediging iemand vermoordt, wordt ze opgepakt en uitgeleverd aan Nederland, waar zowel vrienden als vijanden geschokt reageren op haar terugkeer. Ze zal nu definitief moeten afrekenen met haar verleden om haar familie te redden. Uit de serie keren verder Olga Zuiderhoek, Hajo Bruins, Raymond Thiry, Loek Peters, Medina Schuurman, Jacqueline Blom en Peter Blok terug.
Penoza draait vanaf 28 november in de Nederlandse bioscopen. De originele serie werd bedacht door Diederik van Rooijen, die tevens de film schreef en regisseerde.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief