Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Patty Jenkins regisseert Chris Pine in miniserie

  •  
29-07-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Patty Jenkins
Na Wonder Woman slaan Patty Jenkins en Chris Pine de handen ineen voor One Day She’ll Darken.
Pine speelt een rol in de miniserie en Jenkins zal in ieder geval de regie van de pilot voor haar rekening nemen, hoewel ze mogelijk ook nog voor andere afleveringen plaatsneemt achter de camera. De serie werd geschreven door haar echtgenoot Sam Sheridan, die zich liet inspireren door het leven van Fauna Hodel. Eind jaren 40 werd Hodel door haar tienermoeder weggegeven aan een zwarte bediende in een casino. Later zou ze ontdekken dat haar geschiedenis samenhangt met de beruchte gynaecoloog George Hodel, ooit een verdachte in de beroemde Black Dahlia-moordzaak. Pine geeft gestalte aan een voormalige marinier die nu werkt als journalist / paparazzi en zelf ook een voorgeschiedenis heeft met Hodel. Hij besluit zich nogmaals in de zaak te verdiepen.
Patty Jenkins werkt momenteel aan een script voor het vervolg op Wonder Woman. Chris Pine herenigt binnenkort met David Mackenzie ( Hell or High Water ) voor Outlaw King.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief