Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Owen Wilson en Daniel Radcliffe zijn Miracle Workers

  •  
18-05-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Owen Wilson
Daniel Radcliffe (Swiss Army Man) en Owen Wilson (Midnight in Paris) krijgen de hoofdrollen in de nieuwe komedie Miracle Workers.
Zender TBS bestelt een compleet seizoen van de serie. Miracle Workers werd bedacht door Simon Rich, eerder verantwoordelijk voor het onlangs gestopte Man Seeking Woman, dat in Nederland te zien is op Comedy Central. De serie wordt een adaptatie van zijn eigen boek What In God’s Name en speelt zich, net als The Good Place op NBC, af in het hiernamaals. Radcliffe zal te zien zijn als Craig, een laaggeklasseerde Engel die verantwoordelijk is voor het afhandelen van alle gebeden van de mensen op aarde. Wilson zal gestalte geven aan God, die weinig interesse meer heeft in mensen en zich liever bezighoudt met zijn eigen hobby’s. En dus moet Craig zorgen voor een groot wonder om onze aarde te redden.
Lorne Michaels (Saturday Night Live) zal de komedie produceren. Voor Wilson is het zijn eerste rol op tv. Radcliffe speelde eerder met Jon Hamm in A Young Doctor’s Notebook.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief