Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Outlaw King: trailer voor Netflix-film

  •  
20-08-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
67 keer bekeken
  •  
Outlaw King
Chris Pine (met Schots accent!) herenigde met zijn Hell or High Water-regisseur David Mackenzie.
Het epische Outlaw King vertelt het onbekende maar waargebeurde verhaal van Robert the Bruce (Chris Pine), de terughoudend koning van Schotland die door de koning van Engeland vogelvrij wordt verklaard. Samen met groep ordeloze mannen gaat hij het gevecht aan met het sterkste leger ter wereld, dat onder leiding staat van de wrede koning Eduard I (Stephen Dillane, ooit de 'wannabe koning' Stannis Baratheon in Game of Thrones ) en zijn labiele zoon, de Prins van Wales. Robert the Bruce kwam eerder ook voor in de film Braveheart, toen gespeeld door Angus Macfadyen. Outlaw King werd geregisseerd door David Mackenzie, die al met Chris Pine werkte aan Hell or High Water. Ben Foster (ook te zien in Hell or High Water) was oorspronkelijk gecast als James Douglas, maar werd uiteindelijk vervangen door Aaron Taylor-Johnson.
Outlaw King is vanaf 9 november te bekijken op Netflix. Op 6 september krijgt de film een allereerste voorvertoning op het Toronto International Film Festvival.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief