Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Outlander: nieuwe trailer voor derde seizoen

  •  
20-07-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
77 keer bekeken
  •  
Outlander
Geliefden Claire en Jamie worden weer gescheiden door zeeën van tijd in het derde seizoen van Outlander.
De dramaserie is gebaseerd op de succesvolle boekenreeks van Diana Gabaldon. Ronald D. Moore (Star Trek) is verantwoordelijk voor de tv-bewerking. Gabaldon schreef in totaal acht boeken, dus de serie kan nog even mee. Outlander draait om verpleegster Claire (Caitriona Balfe), die vanuit 1945 getransporteerd wordt naar het Schotland van 1743, waar ze een romance beleeft met de Schotse strijder Jamie Fraser (Sam Heughan). In de derde reeks reist een zwangere Claire terug naar haar eigen leven in het jaar 1948. En daar heeft haar plotselinge terugkeer verstrekkende gevolgen voor haar huwelijk. Ook Jamie heeft volop problemen in zijn eigen tijdlijn en houdt stiekem nog altijd hoop op een reünie met Claire.
Outlander wordt in Amerika uitgezonden door Starz. Bij ons Nederland is de serie te zien op Netflix, waar het derde seizoen op 1 september 2018 toegevoegd zal worden.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief