Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Opnamen van The Irishman helemaal afgerond

  •  
07-03-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
55 keer bekeken
  •  
The Irishman
De opnamen van de nieuwe Martin Scorsese zitten erop, maar toch verschijnt The Irishman pas in 2019 op Netflix.
'That's a wrap!', liet de regisseur weten in een kort bedankje aan zijn cast en crew op Instagram. Helaas duurt het nog lang voordat de Netflix Original in première gaat, want de post-productie gaat heel veel tijd in beslag nemen. In de film blikt huurmoordenaar Frank 'The Irishman' Sheeran (Robert De Niro) terug op zijn leven, waarbij het verhaal zich afspeelt in twee verschillende tijdsperioden. De Niro zal voor de flashbacks jonger gemaakt worden door middel van peperdure (het budget voor de film zou nu al enorm gestegen zijn) digitale effecten. De techniek werd vorig jaar bijvoorbeeld nog gebruikt om Kurt Russell te 'verjongen' voor de opening van Guardians of the Galaxy 2. Martin Scorsese en zijn vaste editor Thelma Schoonmaker trekken een jaar uit voor de eindmontage van The Irishman, om alles helemaal te kunnen perfectioneren.
The Irishman moet in de tweede helft van 2019 op Netflix verschijnen. Naast De Niro zijn ook Al Pacino (Heat), Joe Pesci (Casino) en Harvey Keitel ( Mean Streets ) te zien.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief